? Row 1 --> Col 1 --> Col 2 --> Row 2 --> Col 1 --> Col 2 --> Row 3 --> Col 1 -->
  Row 1 --> Col 1 --> Col 2 -->
Logo Flitsboetes
  Row 1 --> Col 1 --> Col 2 -->
Wekelijkse nieuws over de de flitsgekte en nonsens verkeersboetes Uitschrijven
 

 

BETREFT : blauwe horkenlijn (BHL)  

     Geachte weggebruikers, 

Geachte wegggebruikers,

Onze hartelijk dank voor de vele positieve reacties die wij op onze nieuwsbrief nr 20-04 over het oneigenlijk gebruik en misbruik van de WAHV wet door justitie / politie mochten ontvangen. Sommige kregen meerdere malen de nieuwsbrief. Onze excuses. Deze database bug is inmiddels verholpen. Totaal konden wij weer 568 nieuwe donateurs verwelkomen met soms wel zeer hoge bijdrage, met name mevrouw K. Uit Assen. Hartelijk dank.  

Het met laserguns geld afpersen bij automobilisten door de overheid en schatkistbewaarder EZ minister Zalm met CJIB  flitspalendiender mr Jacobus Koos Spee blijkt in rap tempo door te gaan. De controles schieten als paddenstoelen uit de grond. Bij niet betalen van de bagatel overtreding belandt de criminele automobilist in Rotterdam alweer in de cel. Bolletjesslikkers, draaideurcriminelen, straatvandalen, fietsendieven, tasjesrovers, zakkenrollers etc. - die zich overduidelijk strafbaar maken aan gedragingen, waarop zelfs gevangenissstraffen staan - daarentegen gaan vrijuit.   

De 5.000.000 euro die de overheid nu al bij weggebruikers plukken blijkt nog lang niet voldoende  Het nieuwste wapen van justitie is de BLAUWE HORKEN LIJN (BHL), waardoor nog makkelijker bijgedragen kan worden aan de prestratiecontracten. 

DOODENG voor weggebruikers. Een middel, dat in een stalinistisch land niet zou misstaan (zie WWW TT-C.NL) 

Hiermee kunnen poltiemensen buiten hun diensttijd geconstateerde (of vermeende) verkeersovertredingen telefonisch doorgeven aan het bureau. De meest onschuldige weggebruiker kan hier de dupe van worden.

VOORBEELD 1  Agent Bromsnor zit op zaterdagavond, na een gezellige verjaardag, zo blauw als een tientje op de bijrijdersstoel, terwijl Bobette Bromsnor rijdt. En dan komt u plotseling voorbij gereden, in die mooie auto waarvan Bromsnor alleen maar van heeft kunnen dromen. Bromsnors inschattingsvermogen is in zijn benevelde brein natuurlijk ver te zoeken en hetzelfde geldt voor de zelfdiscipline. Dus Bromsnor belt de horkenlijn en u kunt een bekeuring verwachten wegens bijvoorbeeld roekeloos weggedrag. Dat Bromsnor op het moment van constatering van voren niet meer wist wat er aan het andere uiteinde van zijn beschonken lichaam plaatsvond, is voor u in een latere procedure geen enkel verweer

VOORBEELD 2 Agent Petklep heeft al sinds de lagere school een hekel aan Kees. Want Kees was wel populair bij de meisjes, Kees bereikte wel altijd wat hij wilde en Kees kreeg wel een goede baan.Op een avond, als Petklep met zijn schaarse vrienden door de stad loopt, ziet Petklep Kees weer. In een mooie cabrio met een dito dame ernaast. Petklep stoot grinnikend zijn maten aan en wijst naar Kees: Volgens mij stond hij net niet helemaal stil bij dat stopbord? Zagen jullie dat ook niet? Petkleps vrienden zagen dat inderdaad niet, maar Petklep doet stoer, pakt zijn telefoon en belt de horkenlijn. Kees is zonder ergens flauwe notie van te hebben de pineut !

In beiden zaken heeft u als automobilist, als het al tot een procedure komt weinig in te brengen. Een ambtsedige verklaring telt namelijk voor 2. Dit betekent dat zowel Bromsnor als Petklep altijd gelijk krijgen en bent u als weggebruiker bij voorbaat al veroordeeld, tenzij u voldoende getuigen weet te vinden , die het tegendeel kunnnen verklaren. De meeste automobilisten hebben hier geen tijd voor en betalen dan ook na enig kracht termen maar de boetes (? 150 en meer is al gewoon bij het CJIB). Dit weet justitie en zijn de bagatel overtredingen zeer succesvol voor de schatkist en de prestatie contracten gebleken. Sprake is van een VERKAPTE snelheidsBELASTING en maakt justitie oneigenlijk gebruik/ misbruik van de wet.

Wie denkt dat bovenstaande voorbeelden van Bromsnor en Petklep overdreven zijn, wordt nog geplaagd door nostalgische herinneringen. Politiemensen hadden destijds gezag en waren destijds vrijwel allemaal integer. Bij menig huis kon nog een touwtje uit de brievenbus hangen om het binnenkomen voor de bewoners te vereenvoudigen. Anno 2004 is het duidelijk anders. Van de 1.300.000 aangiften blijven er 1.000.000 in de laden liggen Van de resterende 300.000 wordt slechts 1/3 door de rechtbank behandeld. Op de poltiebureau?s kunnen zomaar in bewaring genomen goederen verdwijnen of doen agenten zich regelmatig te goed aan in beslag genomen drugs.

                                                   Hoofdagent Utrecht buiten functie door drugs
Een 34-jarige hoofdagent van het Utrechtse politiedistrict Paardenveld is buiten functie gesteld wegens het bezit en het gebruik van verdovende middelen. Dat heeft de Utrechtse politie vrijdag bekendgemaakt. Tegen de agent loopt inmiddels een disciplinair onderzoek

Meinedige verklaringen of een leugentje om zaken toch opgelost te krijgen, daar ligt niemand bij justitie, behalve het slachtoffer, wakker van.

Zo werd in de zaak van rechercheur Rene Lancee door zijn collega rechercheurs en officieren van justitie meinedige verklarigen opgemaakt. Echter door volhardend optreden van Lancee kwam dit uit en kreeg Lancee uiteindelijk van minister Sorgdrager in 1999 een schadevergoeding van ? 500.000, dit onder voorwaarde dat hij met stille trom en spreekverbod naar Spanje moest vertrekken. Voor de meinedige procesverbalen werden OvJ Daveschot en RC mevr.mr.Capello samen met rechercheurs A.Bronsvoort, Weel, Brouwer en Koster met riante salarisverhoging als straf overgeplaatst (Telegraaf dd 10 MEI 2001) 

Ook in de Limburgse IRT affaire bleek dat valse stukken opmaken niet ongewoon was en antidateerde de Maastrichtse OvJ de bewijslast door datums te wijzigen. Toen dit uitkwam mocht hij als straf ook al met salarisverhoging gaan werken op het zonnige Aruba. Dit alles weer indirect betaald van verkeersboetes. Voor de automobilist, die per ongeluk een paar Km  te hard heeft gereden en vervolgens voor een boetes van ? 28 genadeloos wordt vervolgd, niet echt meer te begrijpen. (Telegraaf dd 11 MEI 2001) 

Voor meer machtsrnisbruik en corruptie bij justitie zie onze website rubriek falende ambtenaren en www.sdnl.nl

Krijgt u er ook genoeg van om door de overheid in de maling te worden genomen en dat agenten als staats-incasseerders worden ingezet om nog meer geld af te persen, steun dan de campagne STOP DE FLITSGEKTE om gezamelijk sterk te staan tegen het tegen sneaky geldgraaien van de overheid bij automobilisten. 

Volgende nieuwsbriefnr 22-04 snelheidsbelasting.        aanmeldenafmelden  

Vorige nieuwsbrief  << 

 

Stop de flitsgekte!!!

Wordt voor € 5 DONATEUR om gezamelijk het onzinnige geflits en de vele nonsens verkeerslichten in 2004 te doven!

TEAM FLITSBOETES (Harry, Martin, Coen, Harold, Pamela, Jurjen, Rink)


KLIK hier voor gratis bezwaarschrift (and TELL FRIENDS)

Flitspaal.nu

RoadCheck

Snelheidscontroles.com

Voor banner "Stop de flitsgekte en onzinboetes", kijk op http://www.flitsboetes.nl/banner/

Wilt u ook uw flitsfrustratie over de flitsgekte, nonsens verkeersboetes en kromme WAHV wetgeving in een nieuwsbrief kwijt (1/2 A4tje), email redactie

Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief, klik hier