Staat der Nederlanden is aansprakelijk voor de file ellende Klik hier

Navigatie

Hoofdmenu

Juridisch

Snelheidscontroles

Diversen

Shop

FlITSRAP CD

een muziekale must voor iedere automobilist, die bij een heterdaadje de flitsdiender(s) speels op zijn onrechtmatig handelen van repliek kan dienen.

BESTEL HIER

Links

Auto's

Financieringen

Verzekeringen

Sponsors

Juridisch platform

Staatsterreur

Zoals de veiligheid (en het milieu) wordt misbruikt om automobilisten, die ’s nachts een paar km te snel hebben gereden, genadeloos te vervolgen wordt nu het moslim fundamentalisme/extremisme door het terreurduo Donner/Remkes als een geschenk uit de hemel aangegrepen om hun macht ongelimiteerd uit te breiden. Angst wordt geexploiteerd om miljarden euros gemeenschapsgelden uit de staatskas te roven (zie boek “ Het Broederschap” van John Grisham).

Zestien miljoen Nederlanders zijn hiervan de dupe. In een demagogisch hetze worden onschuldige burgers dagelijks met camera’s begluurd, schaamteloos gefouilleerd en bij een verdacht uiterlijk /getint huidskleur /donker haar etc.voor 267 dagen in hechtenis genomen. De professionele getrainde commando / terrorist loopt daarentegen vrij rond. Zijn/haar papieren zullen altijd perfect in orde zijn. Geen enkel (AIVD) wapen kan een zelfmoord terrorist, die wil sterven, tegenhouden. De identificatieplicht blijkt, net als bij de flitswet (WAHV), er alleen maar te zijn om geld af te persen, boetes te incasseren en achterstallige belastinggelden te innen. KASSA voor de overheid. Dat hierbij de (privacy) wetgeving wordt geschonden en oneigenlijk gebruik /misbruik gemaakt wordt van de wet,  lapt het terreurduo Donner/Remkes aan hun laars

WAT NU MR DONNER / REMKES ! TERRORISTEN BLIJKEN INDERDAAD, ZOALS AL JAREN IN ONZE RUBRIEK FALENDE OVERHEID TE LEZEN IS , ONGEHINDERD HUN GANG TE KUNNEN GAAN EN AANSLAGEN TE KUNNEN PLEGEN, DIT NOG WEL TIJDENS DE G8-TOP IN HARTJE LONDEN !

VOOR BURGERS IS HET AL DUIDELIJKE DAT GOED GETRAINDE EN FANATIEKE (MOSLIM) TERRORISTEN, DIE WILLEN STERVEN NIET ZIJN TEGEN TE HOUDEN, MAAR BLIJKBAAR NIET VOOR HET PARANOIDE TERREURDUO DONNER / REMKES. DAAR MOET SCHIJNBAAR EERST EEN (CHEMISCHE /ATOOM) BOM BOVEN NEDERLAND VALLEN OM DIT TE LATEN DOORDRINGEN EN HET 2e SLAAPKAMER "ELECTORAAT" GAAT BESEFFEN DAT DE TERRORISTENWET WORDT MISBRUIKT. NU WORDEN ONSCHULDIGE BURGERS SCHAAMTELOOS MET CAMERA’S BESPIED, WILLEKEURIG AANGEHOUDEN EN DAGENLANG (VOOR ACHTERSTALLIGE FLUTBOETES  IN HECHTENIS GENOMEN.

GEEN ENKELE TERRORIST IS DOOR DE AIVD INLICHTINGENDIENST EN DE NAIEVE EU-COORDINATOR VOOR TERRORISME BESTRIJDING GIJS DE VRIES MET ZIJN NEDERLANDSE AMICE TERREURBESTRIJDER (NCTb) TJIBBE TJOUSTRA, OVERBEKEND VAN DE MILJOENEN OVER DE BALK SMIJTENDE UVW GELDEN VOOR URINOIRS, OPGEPAKT. DE HOFSTAD GROEP BLIJKT MEER WEG TE HEBBEN VAN EEN STEL LOSGESLAGEN PUBERS MET EXTREMISTISCHE GODSDIENST OPVATTINGEN. MEER WERK VOOR PSYCHOLOGEN DAN VOOR EEN.HERHAALDELIJK BLUNDERENDE AIVD. ZIJ KUNNEN NOG HEEL WAT LEREN VAN HET LEIDERSCHAP VAN DE LONDENSE BURGEMEESTER KEN LIVINGSTONE OF WAT DICHTER BIJ HUIS MINISTER ALEXANDER. BEIDEN STELDEN AL VAST DAT TERRRORISME VOORTKOMT UIT ARMOE EN ER MET GEWELD WEINIG VALT OP TE LOSSEN. ISRAEL EN DE IRA KUNNEN ER OVER MEEPRATEN.

Naïef blijft het terreurduo Donner/Remkes denken dat terroristen zo zijn op te pakken. Niet dus, nul komma nul heeft de AIVD klaargespeeld. Ondanks de al een half miljard euro gemeenschapsgelden uit de schatkist blijkt de AIVD niet in staat te zijn om een 150 (moslim) extremisten met volgens kenners een organisatiegraad van 0,0  in de gaten te kunnen houden. Theo van Gogh kon daarom ook door Mohammed B, die al notabene als fundamentalist bij de AIVD bekend stond, op klaarlichte dag worden vermoord.

Bijzonder eenvoudig bleek het ook voor journalisten, die zich verkleed hadden als schilders, ongehinderd met emmers stopverf (semtex) op het dak van de tweede kamer urenlang te kunnen rondlopen. Niemand van de (AIVD) beveiliging vroeg wat. Zo ook bleek recentelijk op Schiphol onthutsend eenvoudig op het zwaar bewaakte laadplatform een diamantroof te kunnen plaatsvinden, terwijl het terreur duo Donner/Remkes nog enkele dagen daarvoor uitgebreid op de TV verkondigde dat Schiphol zonder een ID-card, vingerprints, irisscan een onneembare vesting was.Ook hier, net als bij de invoering van de EURO, leugens van de HH regenten

Onder het mom van terroristenbestrijding wil nu ook de Amsterdamse hoofd commissaris drs BJAM Welten rondom de grote steden een ”‘virtuele slotgracht” bouwen."Middeleeuws" kunnen automobilisten dan bij in- en uitgaan electronisch 24 uur lang worden gescand en geregistreerd. Dat het duidelijk niet gaat om terrorisme blijkt wel uit de opmerking van commissaris Welten dat bij de ”‘virtuele slotgracht” scanning meteen openstaande boetes en zelfs belastingschulden kunnen worden geincasseerd. BIG BROTHER IS WATCHING YOU.

Als Israël het niet kan, kan Londen het dan wel?
Minister Tony  Blair en verscheidene politici beginnen steeds meer heil te zien in samenwerking met de geestelijke en bestuurlijke leiders van moslimorganisaties. We moeten het kwaad binnen de moslimgemeenschap aanpakken en dat kan alleen in nauwe samenwerking met moslims.Volkskrant, 14 juli 2005.

Wel leuk dat jullie opkomen voor de vrijheid op de weg. Maar de pleidooien  komen niet erg geloofwaardig over als je geen kennis blijkt te hebben van verkeersveiligheid. Een paar gegevens:

1. Iedere kilometer harder rijden heeft als resultaat 3 % extra ongevallen. Al die sneldheidscontroles voorkomen dus wel een hoop verdriet over doden en gewonden. Toch erg belangrijk.

2. Al die gezellige gezinsauto's van het type terreinwagen schijnen twee maal zo veel doden en gewonden teveroorzaken, zo stond een keertje in de krant. Klopt dat bericht ? Zouden jullie dat eens willen uitzoeken ?

3. Snelheidsverschillen schijnen een belangrijke oorzaak van ongevallen te zijn. Wat weten jullie daar over te zeggen ?

Autorijden is erg leuk en een beetje pittig rijden is nog leuker. Maar ja hoe zit het met de andere kant van de medaille ? Sinds ik twee kids op de wereld heb rondlopen ben ik meer gaan nadenken over dit soort zaken. Het blijkt lastig te zijn goed info te krijgen op het gebied van verkeersveiligheid. Misschien kunnen jullie een handje helpen. 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Oproep

Poll

Vraag:
Heeft u een radardetector in de auto?

Antwoorden:

Jazeker!

Niet meer sinds het verbod van kracht is

Ik heb helemaal geen detector

Fotoreportages

Nieuwsbrieven

Witteboordcriminaliteit
Rechtsmisbruik
Prestatiecontracten
Milieu en overheid
Veiligheid en overheid
Peijs en KM heffing
CJIB Boetemachine
Rollenbanktesten
Geldgraaier Spee
Staatsterreur
Blauwe Horkenlijn
Misbruik wet WAHV

Successen

Successen van onzinboetes.nl bij het hof van Leeuwarden

Rechtbank Amsterdam moet tijdig antwoorden »

Boete na 2 jaar nietig »

Anoniem vonnis nietig »

Geen inzage recht bij justitie Zwolle »

Parkeerkaartje toch geldig »

Hoge Raad lapt de wet aan haar laars »

Ludieke FLITSMAILING »

NOVA tv uitzending »